ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN ILVEKSELLE ON KÄYNNISSÄ

lähettänyt Heidi Penttinen 4.3.2019 klo 1.28   [ 4.3.2019 klo 1.44 päivitetty ]
Menikö Ilves19-leirin ilmoittautuminen ohi? Ei hätää vielä ehtii ilmoittautua!
Jälki-ilmoittautuminen käynnistyi 1.3. ja kestää 18.3. saakka. Klikkaa itsesi mukaan kesän suurimpaan seikkailuun! Leirille on lähdössä jo 43 kasua.

Ilmoittaudu tästä: http://www.ilves19.fi/jalki-ilmoittautuminen/ Samalla leirin hinta nousee 20€: jälki-ilmoittautuneiden leirimaksu on siis 240€ ja sudenpentuleirin osalta 130€ (stipendiä ei voi hakea enää jälki-ilmoittautumisen yhteydessä).
Ilmoittautuminen päiväleiriläisenä jatkuu yli 16-vuotiailla leiriin asti ja alle 16-vuotiailla 31.5. asti (hinta edelleen 40 €/alkava päivä).

Makupalan Ilveksen ohjelmasta voit kurkistaa täältä: http://www.ilves19.fi/osallistujille/ohjelma-ja-ikakaudet/

Leirin vierailupäivä järjestetään 27.7. klo 11-17, jolloin myös sudenpentuleiri päättyy. Leirin vierailupäivä tarjoaa oivan tilaisuuden päästä kurkistamaan, miltä isolla partioleirillä oikein näyttää sekä tietysti tapaamaan omia leirillä olevia läheisiään. Vierailupäivään ovat tervetulleita leiriläisten kotiväki, mummut, papat, kummit, kaverit ja ihan kaikki kiinnostuneet! Liput vierailupäivään tulevat myyntiin 1.4. Lisätietoja vierailupäivästä saat täältä: http://www.ilves19.fi/vierailupaiva/

Eikä toki unohdeta leirikauppaa osoitteessa https://suomenkolibri.fi/ilves19/kauppa/ (salasana: Ilves19), josta löytyvät leirin viralliset leiripaidat ja -hupparit! Leirituotteiden ennakkomyynti jatkuu huhtikuun loppuun.