ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

LIPUT ILVEKSEN VIERAILUPÄIVÄÄN TAI YHTEISKULJETUKSIIN MYYNNISSÄ TIKETISSÄ

lähettänyt Heidi Penttinen 2.4.2019 klo 8.01   [ 2.4.2019 klo 8.10 päivitetty ]

Leirin vierailupäivä tarjoaa oivan tilaisuuden päästä kurkistamaan, miltä isolla partioleirillä oikein näyttää sekä tietysti tapaamaan omia leirillä olevia läheisiään. Vierailupäivään ovat tervetulleita leiriläisten kotiväki, mummut, papat, kummit, kaverit ja ihan kaikki kiinnostuneet!

Vierailupäivä järjestetään lauantaina 27.7. klo 11-17, minkä jälkeen myös sudenpentujen leiri päättyy. Vierailupäivän liput ovat myynnissä Tiketissä 1.4.-27.7.2019. Vierailupäivän lippu sisältää pääsyn leirialueelle, lounaan sekä kahvin. Ennakkoon hankittuna vierailupäivän lipun hinta Tiketissä on 15€ (+Tiketin palvelumaksu), kun portilta vierailupäivän lipun saa 25€:lla (alle 3-vuotiaat osallistuvat vierailupäivään ilmaiseksi).


Vierailupäivään voi saapua joko piirin yhteiskuljetuksella tai omalla autolla:

1) Piirin yhteiskuljetukseen myydään 20€:n lippupaketteja (sis. edestakaisen kuljetuksen, pääsylipun vierailupäivään, lounaan sekä kahvin). Yhteiskuljetukset järjestetään Tampereelta, Kangasalta, Nokialta, Pirkkalasta, Hämeenlinnasta ja Lahdesta. Suosittelemme lämpimästi yhteiskuljetusta.

               Yhteiskuljetukset leirille:

               Nokia klo 9.00 Linja-autoaseman tilausajopysäkki 

               Pirkkala klo 9.30 ABC Pirkkala 

               Tampere klo 9.30 Keskustorin tilausajopysäkki 

               Kangasala klo 10 Linja-autoasema 

               Hämeenlinna klo 10 Wetterhoffin tilausajopysäkki 

               Lahti klo 10 Matkakeskuksen tilausajopysäkki

               Paluukuljetukset:

               Nokia ja Pirkkala klo 16.00

               Tampere ja Kangasala klo 16.15

               Lahti ja Hämeenlinna klo 16.30

2) Omalla autolla saapuville järjestetään pysäköinti leirin ulkopuolella. Pysäköintimaksu on 10€/auto. Parkkipaikalta on nonstop-sukkulakuljetus leirille ja sieltä takaisin. Nonstop-kuljetus sisältyy pysäköintimaksun hintaan. Saapuessasi omalla autolla, muista ostaa myös pysäköintilippu etukäteen Tiketistä.


Vierailupäivän liput myydään osoitteessa: https://www.tiketti.fi/ilves19-vierailupaiva-evon-leirialue-hameenlinna-lippuja/61428

Tiketissä myynnissä olevat lipputyypit (hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun):

- Ennakkolippu 16,50 € (alle 3-vuotiaat ilmaiseksi, ei sisällä parkkia) 

- Parkkilippu 11,50 € 

- Yhteiskuljetuksen lippupaketti 22,50 € (sis. edestakaisen kuljetuksen, pääsylipun vierailupäivään, lounaan sekä kahvin) 

- Paluulippu yhteiskuljetukseen sudenpennuille tai leirin tekijöille 6,50 €* 


*HUOM! Lauantaihin päättyy myös sudenpentujen Ilves-leiri. Huomioittehan, että 27.7. paluu leiriltä tapahtuu joko vanhempien kyydeillä tai piirin yhteiskuljetuksella, johon tulee ostaa lippu etukäteen (Sudenpennun paluulippu 5€+Tiketin palvelumaksu). Samalla yhteiskuljetuksella on poistumassa leiriltä myös muutama Kasu-johtaja, joten tuttuja kasvoja pitäisi löytyä. 

Vanhempien leiriläisten leiri päättyy 1.8., jolloin paluu leirilippukunnan yhteiskuljetuksella. Tästä lisäinfoa myöhemmin. 


Lisätietoja: Linnea Nevala, Kalevan Suuntatytöt (linnea.nevala@gmail.com, 0440 357 588) tai 
Elina Kamppari, Hämeen partiopiiri (elina.kamppari2@partio.fi)