ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

ILVES19-ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 14.2. MIETITYTTÄÄKÖ VIELÄ? - VIIME HETKEN INFOA JA VINKKEJÄ

lähettänyt Heidi Penttinen 5.2.2019 klo 5.14   [ 5.2.2019 klo 5.35 päivitetty ]
Partiokesän kohokohdan Ilves19-leirin ilmoittautuminen on käynnissä ja se on auki 14.2.2019 asti. Liitteinä ovat Ilves19-leirikirje, Ilves19-infon diat, ohje aikuisten majoittumiseen leirillä, ilmoittautumisohjeet sekä ilmoittautumisen ehdot. Kaikki liitteet kannattaa käydä läpi ennen ilmoittautumista sekä muutenkin muistin virkistykseksi.

1) INFOTILAISUUKSIEN DIAT

Tammikuussa ryhmien kokousten yhteydessä järjestettiin Ilves19-infotilaisuuksia, ja tilaisuuksissa läpikäydyt diat löytyvät liitteenä. Dioissa on runsaasti tietoa mm. leirikäytänteistä, ja lisäksi Ilves19-infon yhteydessä keskusteltiin seuraavista asioista:

- Varusteet: Jollei ole sopivia varusteita leirille, kannattaa ottaa yhteyttä lähijohtajaan, sillä monelta johtajalta löytyy varmasti ylimääräinen makuupussi tai otsalamppu. Yhteyttä voi myös ottaa rohkeasti Facebook-ryhmässämme Kalevan Suuntatyttöjen ilmoitustaulu. Lisäksi ulkona ollaan koko leirin ajan, joten huomioittehan tämän varusteita pakatessa.

- Kuljetus: Lippukunta tukee kuljetuksia. Asiasta lisää infoa myöhemmin.

- Majoittuminen: Kasut majoittuvat puolijoukkueteltassa sekä tarvittaessa pienemmissä teltoissa. Kukin ryhmä nukkuu samassa teltassa oman johtajan läheisyydessä. Poikkeuksena perheleiri, jossa majoitutaan omissa teltoissa. Katso liite vanhempien ja muiden aikuisten majoittumisesta leirillä.

- Kännykän käyttö: Oman kännykän saa ottaa mukaan leirille omalla vastuulla, mutta alueella ei ole montaa kännykän latausmahdollisuutta. Johtajilla on kuitenkin kännykät mukana, joten heihin voi ottaa yhteyttä tarvittaessa. Johtajat myös ottavat kuvia leirin aikana. Ohjelman aikana lapset eivät voi kännykkää käyttää. 

* * *
2) LEIRILIPPUKUNNAN OMA FACEBOOK-RYHMÄ

Kaikki leirille lähtijät sekä vanhemmat voivat liittyä leirilippukuntamme Facebook-ryhmään. Ryhmässä päivitetään tietoa sekä tunnelmia leiriarjesta.

* * *
3) ILVES19-LEIRIKAUPPA


Ilves19-piirileirin oma leirikauppa on myös avattu, ja sieltä löytyy ilveshenkistä varustetta aina paidoista juomapuolloihin kuin Ilves-puukkoonkin saakka! Kauppa löytyy osoitteesta: https://suomenkolibri.fi/ilves19. Salasana on ilves19.

Ennakkotilattavia tuotteita toimitetaan kahdella tavalla: 1) ilmaisella yhteistoimituksella lippukuntaan, tai 2) postilla kotiosoitteeseen lisämaksusta (9,90 €).

Leirituotteiden ennakkomyynti jatkuu huhtikuun loppuun asti. Kaikkien ennakkotilattujen leirituotteiden toimitukset alkavat viikolla 23 toimitustavasta riippumatta.

Kaupassa huutomerkillä merkityt tuotteet ovat vain ennakkomyynnissä. Muita tuotteita voi tilata vielä huhtikuun jälkeen kotiosoitteeseen lisämaksulla, ja niitä on myynnissä myös leirillä.


Ilvesterveisin,

Linnea Nevala (Ilves19-yhteyshenkilö), linnea.nevala @ gmail.com

PS. Ilmoittautumisvaiheessa tukea PartioID:n käyttöön liittyvissä asioissa antaa jäsenrekisterinhoitaja Heidi Penttinen (heidi_penttinen @ hotmail.com).
Ċ
Heidi Penttinen,
5.2.2019 klo 5.14
Ċ
Heidi Penttinen,
5.2.2019 klo 5.14
Ċ
Heidi Penttinen,
5.2.2019 klo 5.14
Ċ
Heidi Penttinen,
5.2.2019 klo 5.14
Ċ
Heidi Penttinen,
5.2.2019 klo 5.14