ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

Joulukampanja 2017

lähettänyt Virpi Väyrynen 17.10.2017 klo 23.56   [ päivittänyt 21.12.2017 klo 9.56 Heidi Penttinen ]

Lippukuntamme hankkii loka–marraskuussa varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja joulukortteja.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat pe­rinteet, sillä ad­venttikalentereita on myyty vuodesta 1947 alkaen! Myymme myös Hämeen partiopiirin joulukortteja. Joulukortit ovat Martta Wendelinin, Rudolf Koivun ja Mauri Kunnaksen kuvittamia. Kalentereiden ja joulukorttien tuotto tulee kokonaisuu­dessaan partiotoiminnan tu­kemiseen. 

Kalen­terin myyntihinta on 7 €. Joulukorttien (6 kpl) myyntihinta on 5 €. Partiolaisten ad­venttikalentereiden ja joulukorttien myynti ei ole tuloveron tai arvon­lisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Lippukuntamme tavoitteena on hankkia toimintarahaa pystyäk­semme järjestämään laadukasta partiotoimintaa niin, että retkien ja leirien osallistumismaksut pysyvät kohtuullisina. Tänä vuonna lippukunnan tuotto kohdistetaan ensi kesän leireihin.

Partiopiiri tarjoaa kannustepalkintoja aktiivisille myyjille. Kymmenen tuotetta myynyt saa tonttumerkin ja kahdeksantoista tuotetta myynyt saa merkin lisäksi partiolaisen ensiapupakkauksen. Myös vanhemmat voivat myydä kalentereita esimerkiksi työpaikallaan. Ota tarvittaessa yhteyttä lippukun­nan joulukampanjapäällikköön (yhteystiedot alempana).

Lisätietoja saa lippukunnan joulukampanjapäälliköltä Merja Tenhunen 050-322 8832, merja.tenhunen [a] elisanet.fi

Kalenterit ja kortit tulee tilittää torstaihin 30.11.2017 mennessä, jolloin kaikki rahat myydyistä tuotteista on tilitetty ja myös myymättömät tuotteet tuotu omalle johtajalle. Näin saamme jakaa palkinnot joulujuhlassa 12.12.2017.

Ċ
Virpi Väyrynen,
17.10.2017 klo 23.56