ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

Joulukampanja 2020

lähettänyt Virpi Väyrynen 12.10.2020 klo 3.48

Joulukampanjatervehdys Kalevan Suuntatyttöjen kotiväelle

 

Myymme partiolaisten adventtikalentereita ja joulukorttipaketteja loka-marraskuussa

 

adventtikalenteri_2020
Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja joulupostikorttipaketteja loppusyksystä. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena myös ensi vuonna. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti kiintolaavun rakentamiseeen lippukunnan leirialueelle Valkijärvelle sekä leiri- ja retkitoimintaan, mutta kampanjassa hankittuja varoja käytetään myös päivittäiseen harrastustoimintaan lippukunnassamme.

Hyvät vanhemmat, tarvitsemme tässä apuanne. Partiolainen on adventtikalenterin ja joulukorttipakettien paras myyjä. Vaikka reipasta ja kohteliasta käytöstä on kotona harjoiteltu, on myyntitilanne jännittävä. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa. Samalla voi olla hyvä keskustella myyntitavoitteista ja tilattavasta tuotemäärästä.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi puhaltamaan yhteen hiileen. Myös vanhemmat voivat myydä kalentereita ja kortteja esimerkiksi työpaikallaan. Tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä lippukunnan joulukampanjapäällikköön.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty jo 73 vuotta. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partio-toiminnan tukemiseen. 

Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 € (partiopiiri 2,85 € ja keskusjärjestö 2,65 €). Joulukorttipaketin myyntihinta on 5 €, josta lippukuntamme saa 1,50 € (partiopiiri 3,50 €). Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.Kalentereita ja joulukorttipaketteja saa myyntiin omalta johtajalta ryhmän kokoontumiskertojen yhteydessä. Huoltaja ilmoittaa suoraan johtajalle, kuinka monta kalenteria ja joulukorttipakettia partiolainen ottaa myyntiin. Tilaus on kätevintä tehdä etukäteen, esim. WhatsAppilla, mutta myös oheisella paperilomakkeella voi tilauksen tehdä. Lisätilauksia kannattaa tehdä sitä mukaa kun myynti edistyy. Tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä myös lippukunnan joulukampanjapäällikköön.

Mahdolliset myymättä jääneet tuotteet tulee palauttaa torstaihin 26.11.2020 mennessä omalle johtajalle. Myydyt tuotteet tulee tilittää torstaihin 26.11.2020 mennessä suoraan lippukunnan tilille FI09 1277 3000 1183 70 viitenumerolla 1232 mielellään yhdellä kertaa. Toivomme, että maksatte yhden lapsen tilitykset kerralla. Ilmoita samalla tilitystiedot (kuinka monta kalenteria ja korttipakettia) omalle ryhmänjohtajalle tilastoja varten.

 

Kannustepalkintoja ansioituneille myyjille

·       12 tuotetta (kalentereita/korttipaketteja) myynyt saa Tonttumerkin

·       18 tuotetta myynyt saa lisäksi Koziol-mukin.

·       50 tuotetta myynyt saa lisäksi Hopeisen Tonttumerkin

·       100 tuotetta myynyt saa lisäksi Kultaisen Tonttumerkin 

 Lippukunnan euromääräisesti eniten myyneelle jäsenelle sekä ryhmälle (myynti/jäsen) on luvassa pieni yllätyspalkinto.

 Koko Hämeen partiopiirin paras euromääräinen myyjä saa 300 € lahjakortin Scandinavian Outdoor Storeen. Toiseksi ja kolmanneksi parhaalle 100 € lahjakortit.

 

Tavoitteena on että jokainen lippukuntamme jäsen myy vähintään 12 tuotetta, eli vähintään Tonttumerkkiin vaadittavan määrän. Tonttumerkit ommellaan partiopaidan oikeaan hihaan.

 Tonttumerkit jaetaan Jouluisessa lupauksenantojuhlassa tiistaina 8.12. 2020. Palkintomukit toimitetaan tammikuussa.

 


Ċ
Virpi Väyrynen,
12.10.2020 klo 3.48
Comments