ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

KASUKKA-AIKUISPARTIO 2018

lähettänyt Heidi Penttinen 10.2.2018 klo 4.34   [ 10.2.2018 klo 4.34 päivitetty ]
Lippukunnissa on palloteltu ideaa järjestää aikuispartiota Kasukka-yhteistyönä. Aikuispartion tarkoituksena olisi yhdessä opetella, harjoitella ja kerrata partio- ja retkeilytaitoja. Aikuispartioon ovat tervetulleita lippukuntien johtajien lisäksi partioharrastuksesta kiinnostuneet huoltajat, jotka pääsevät samalla tutustumaan partiotoimintaan.

Kokoontumisia olisi muutama kerta keväällä ja syksyllä. Kokous kestäisi noin 1,5 tuntia ja olisi esimerkiksi sunnuntaisin. Kokouksen sisältö rakentuisi muutamasta leikistä ja illan koulutuksesta. Osallistua voisi vapaasti niillä kerroilla kun itselle sopii, oman mielenkiinnon ja innostuksen mukaan. Eli ei mitään sitoutumispakkoa.

Kasukka-aikuispartion ensimmäinen kokoontuminen:

Ensimmäinen aikuispartion kokoontuminen pidetään sunnuntaina 25.2. kello 16-17:30 Kalevan kirkolla. Kokouksen aiheena on puolijoukkueteltan pystytys talvella eli lumiankkurit, narujen ja kamiinan kiinnitys. Koulutusvastuussa ovat Juhis Pietilä ja Visa Saaristo Kalevan Karhuista. Muutama pallopelikin on luvassa.

Kokous pidetään ulkona, joten varaudu säänmukaisella vaatetuksella. Käteen ohuet villahanskat ja nahkarukkaset; suojaavat kylmältä eivätkä luista tositoimessa. Partiolaisille partiohuivi kaulaan.

Ilmoittaudu osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19336 mielellään perjantaihin 23.2. mennessä, jotta tiedämme suunnilleen kuinka paljon väkeä on tulossa paikalle. Tarvittaessa ilmoittautua voi myös suoraan Minnalle (minna.m.pihlajamaki@gmail.com)

Ole ensikertalainen ja tule rohkeasti mukaan!

Aikuispartioterveisin,

Juhis, Visa ja Minna