ETUSIVU‎ > ‎UUTISET‎ > ‎

KASUKKA-AIKUISPARTIO: NORPAT GOES FISHING

lähettänyt Heidi Penttinen 21.8.2018 klo 7.02   [ 21.8.2018 klo 7.03 päivitetty ]
Syksyn ensimmäinen Kasukka-aikuispartion kokoontuminen järjestetään sunnuntaina 16.9. Tällä kertaa ohjelmassa on kalastuskoulutusta ja harjoittelua käytännössä: 
* erilaisten retkikäyttöön sopivien kalastusvälineiden esittelyä, 
* kalastuksessa vaadittavat luvat, missä saa kalastaa ja missä ei jne., 
* saaliin käsittely, 
* eri välineiden kokeilua käytännössä, 
* saaliin perkaaminen maasto-oloissa. 

Tapahtumapaikkana on Karhujen Saarijärven leirialue Kangasalla. Pääkouluttajana toimii Heikki ”Hessu” Viitanen ja apukouluttajana Visa Saaristo.

Yhteislähtö Kalevan kirkolta kello 14.30. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro onko sinulla kyytiä, ja mahtuuko kyytiin muita. Kyydit kyllä saadaan varmasti kaikille järjestymään, eli kyydittömyyden vuoksi ei ainakaan kannata jättää osallistumatta.

Takaisin kotia kohtia lähdemme Saarijärveltä viimeistään kello 19 mennessä.

Omat eväät mukaan oman maun ja tarpeen mukaan. Kahvia ja teetä on tarjolla. Omia kalastusvälineitä voi halutessaan ottaa mukaan, mutta kouluttajat varaavat myös välineitä mukaan. Pukeudu sään mukaan. Partiolaisille partiohuivi kaulaan.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaihin 10.9. mennessä osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=22203. Kaikki mukaan tulijat ilmoittautuvat.

Kasukka-aikuispartio on suunnattu lippukuntien aikuisille, vaeltajille ja samoajille, sekä partiotoiminnasta kiinnostuneille ei-vielä-partiolaisille. Kasukka-aikuispartion ryhmän nimi on ”Norpat”. Syksyn aikana kokoonnumme lisäksi 14.10. ja 25.11.

Aikuispartioterveisin,
Minna & Pikkis