AJANKOHTAISTA

Kajo Finnjamboree 2022


Näin syksyn pimeydessä on hyvä kääntää ajatukset tulevaan kesään ja partiolaisten vuoden kohokohtaan Suomen Partiolaisten järjestämään Finnjamboree Kajoon.


Finnjamboree on kuuden vuoden välein järjestettävä koko Suomen yhteinen partioleiri. Kahdeksas Finnjamboree on saanut nimekseen Kajo ja se järjestetään Evon leirialueella lähellä Hämeenlinnaa 15.-23.7.2022.


Leirin ohjelma on tarkoitettu tarpoja-ikäisille ja sitä vanhemmille. Tarpoja-ikäisiksi lasketaan kaikki, jotka leirivuonna suorittavat tarpoja-ohjelmaa lippukunnassaan. Tätä nuoremmat partiolaiset voivat osallistua leirille huoltajansa/huoltajiensa kanssa. Tällöin perhe voi majoittua yhdessä leirilippukunnan kanssa tai perhekylässä.


Kalevan Suuntatyöt on muodotamassa yhteisen leirilippukunnan Kalevan Karhujen, Härmälän Ilvestyttöjen ja Härmälän Haukkojen kanssa.


Kajolle ilmoittautuminen alkaa jo 1.12.2021 ja jatkuu aina 2.2.2022 asti! Ilmoittautumista tehdessä kannattaa huomioida, että leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja on suuruudeltaan 250 euroa. Kajon yhtenä tavoitteena on olla mahdollisimman monen saavutettavissa. Osallistumismaksuihin myönnetään stipendejä taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Stipendejä myönnetään portaittain aina koko leirimaksun kattavaan stipendiin saakka. Lähempänä ilmoittautumisen alkua tulee vielä erikseen ohjeita ilmoittautumisesta.
Suurleiriin liittyy paljon uusia käytäntöjä ja käsitteitä. Kattavasti infoa löytyy Kajon nettisivuilta https://kajo2022.fi/ , lisäinfoa voi kysyä myös omalta ryhmänjohtajalta tai lippukunnan Kajo-yhteyshenkilöltä Kerttu Lylyltä kerttu.lyly@gmail.com


Joulukampanja 2021

Myymme partiolaisten adventtikalentereita ja joulukorttipaketteja loka-marraskuussa.

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja joulupostikorttipaketteja. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena myös ensi vuonna. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti ensi kesän Finnjamboree Kajon kuljetusten ja lippukunnan perinteisen kesäleirin tukemiseen sekä leiri- ja retkikaluston hankintaan.

Adventtikalenterilla on pitkät perinteet: suomalaiset partiolaiset toivat idean Suomeen jo vuonna 1947, ja kalenteri on ilmestynyt siitä lähtien joka vuosi. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Joulukorttipaketin myyntihinta on 5 €, josta lippukuntamme saa 1,50 €. Paketissa on kuusi Mauri Kunnaksen kuvittamaa korttia. Tänä vuonna myymme vuosilta 2019 ja 2020 varastoon jääneitä joulukorttipaketteja. Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.

Kalentereilla ja korteilla on Avainlippu-merkki osoittamassa kotimaista alkuperää: ne valmistetaan Suomessa. Kalenterit ja kortit painetaan FSC-sertifioidulle kartongille. Sertifikaatti takaa, että kartongin raaka-aineena oleva puu on peräisin vastuullisesti kasvatetusta metsästä.

Kalentereita ja joulukorttipaketteja saa myyntiin kirkolta omalta ryhmänjohtajalta. Kalentereita voi ostaa myös verkkokaupasta

osoitteesta: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/kalevan-suuntatytot

Vanhemmat johtajat ja kotijoukot voivat myydä tuotteita myös työpaikoillaan. Yllä olevaa linkkiä saa jakaa esim. kauempana asuville sukulaisille ja ystäville, jotka tahtoisivat kalentereita ostaa.

Mahdolliset myymättä jääneet tuotteet tulee palauttaa perjantaihin 26.11.2021 mennessä joulukampanjapäällikölle tai omalle ryhmänjohtajalle. Myydyt tuotteet tulee tilittää perjantaihin 26.11.2021 mennessä suoraan lippukunnan tilille FI09 1277 3000 1183 70 viitenumerolla 1232 mielellään yhdellä kertaa.


Juhlallinen isänpäivälounas

Sunnuntaina 14.11.2021 Kalevan kirkon seurakuntatiloissa

Kattaukset porrastetusti kello 12.00 / 12.30 ja kello 14.00 / 14.30

~ MENU ~

Alkukeitto

Salaattipöytä

Kalalajitelma

Uunikala, riistapata, kasvisvaihtoehto

Leipälajitelma

Ruokajuomat

Kahvi ja isänpäiväkakku

Lounas on avoin kaikille.

Pöytävaraukset sunnuntaihin 7.11. mennessä Sirpa Jernille sähköpostilla sirpa.jern@gmail.com, tekstiviestillä, WhatsAppilla tai puhelimitse, puh. 040 5199 103. Ilmoitattehan seurueenne koon lisäksi mahdolliset erityisruokavaliot, sekä mihin kattaukseen olette tulossa.

Hinnat: aikuiset ja 15-vuotta täyttäneet 25 €, 7-14-vuotiaat 12 € ja alle 7-vuotiaat 1 € / ikävuosi

Tapahtuman tuotto käytetään partiolippukuntiemme toiminnan tukemiseen. Maksu paikanpäällä käteisellä tai etukäteen pankkitilille: Kalevan Karhut FI18 1509 5000 0093 84, maksuun viestiksi: ”Isänpäivälounas”, varaajan nimi ja henkilömäärä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kalevan Suuntatytöt ja Kalevan Karhut