TOIMINTAA AIKUISILLE

AIKUISENA MUKAAN PARTIOON!

Tiesitkö, että partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Toimintaa löytyy kaiken ikäisille! Aikuisen partioharrastus on vapaaehtoistyötä lasten sekä nuorten parissa. Parhaimmillaan partio tarjoaa vastapainoa arkeen. Aikuinen mahdollistaa lasten sekä nuorten harrastuksen. Lisäksi voit myös tarjota apuasi myös kertaluontoisesti.


Aikuiset Kalevan Suuntatytöissä:


Jos sinua kiinnostaa ryhmänjohtajana toimiminen, tukea siihen saat muilta johtajilta. Lisäksi partiossa on kattava koulutusjärjestelmä.


Aikuisten apua tarvitaan myös taustatukena! Tunnetko esimerkiksi yhdistyksen toiminnan kiemuroita? Osaatko nikkaroida? Haluatko oppia jotain aivan uutta?


Tutustu lisää aikuisten partiotoimintaan Suomen Partiolaisten sivuilla.


Ota yhteyttä!

linnea.nevala@gmail.com

AIKUISPARTIORYHMÄ NORPAT

Norpat on Kalevan Suuntatyttöjen ja Kalevan Karhujen yhteinen aikuispartioryhmä. Ryhmä kokoontuu syys- ja kevätkausilla noin kerran kuussa. Ryhmään ovat lämpimästi tervetulleita mukaan lippukuntien samoajien, vaeltajien ja aikuisten lisäksi myös kaikki aikuispartiotoiminnasta kiinnostuneet ei-vielä-partiolaiset.

 

Lisätietoja Norpista ja lippukunnan aikuispartiotoiminnasta: aikuispartiovastaava Minna Pihlajamäki, minna.m.pihlajamaki@gmail.com